Soita
Töihin

Alasivupohja

LämpöLux nosto-ovetLämpöLux nosto-ovet ovat laadukkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. LämpöLuxin nosto-ovi polyuretaanieristyksellä. Kunnon materiaalit tuovat jämäkkyyden, ja käytettävyyden mihin tavanomaisen oven kevyt alumiinirakenne ja hentoinen styrokyllä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo myöskinlumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo myöskinlumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä.

LämpöLux nosto-ovet ovat laadukkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. LämpöLuxin nosto-ovi polyuretaanieristyksellä. Kunnon materiaalit tuovat jämäkkyyden, ja käytettävyyden mihin tavanomaisen oven kevyt alumiinirakenne ja hentoinen styrokyllä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo myöskinlumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo myöskinlumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä.


Kunnon materiaalit tuovat jämäkkyyden ja käytettävyyden mihin tavanomaisen oven kevyt alumiinirakenne ja hentoinen styroksieristys yllä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo lumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä.

LämpöLux nosto-ovet

LämpöLux nosto-ovet ovat laadukkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. LämpöLuxin nosto-ovi polyuretaanieristyksellä.

  • Laadukas ja erittäin hiljainen aukaisu-automatiikka. Avaimenperälähetin
  • Laadukas ja erittäin hiljainen aukaisu-automatiikka. Avaimenperälähetin
  • Laadukas ja erittäin hiljainen aukaisu-automatiikka. Avaimenperälähetin

LämpöLux nosto-ovet

LämpöLux nosto-ovet ovat laadukkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. LämpöLuxin nosto-ovi on galvanoitu teräsovi polyuretaanieristyksellä. Kunnon materiaalit tuovat jämäkkyyden, ja käytettävyyden mihin tavanomaisen oven kevyt alumiinirakenne ja hentoinen styroksieristys ei yllä.

Lämpöluxin nosto-ovet

Оvat luotettavaa kotimaista puusepäntyötä, lajissaan huippuluokkaa. Laatu on kiitettävää, täyttäen tiukat laatumääritykset. LämpöLux-malliston ikkunoiden U-arvo on 1,0 W/m2 K. Tuotevalikoimamme koostuu malleista, joista on pitkä käyttökokemus. Annamme ikkunoillemme 10 vuoden lahoamattomuustakuun. LämpöLux-ikkunat ovat aina mittatilaustyötä, ja ne tehdään kestämään vaativia sääolosuhteita. LämpöLux-ikkunat soveltuvat erityisen hyvin saneerauskohteisiin.

  1. Suomen parhaat takuut asennustyölle ja tuotteiden laadulle Lorem ipsum dolor sit amet
  2. Suomen parhaat takuut asennustyölle ja tuotteiden laadulle Lorem ipsum dolor sit amet
  3. Suomen parhaat takuut asennustyölle ja tuotteiden laadulle Lorem ipsum dolor sit amet
  4. Suomen parhaat takuut asennustyölle ja tuotteiden laadulle Lorem ipsum dolor sit amet
  5. Suomen parhaat takuut asennustyölle ja tuotteiden laadulle Lorem ipsum dolor sit amet

LämpöLux nosto-ovet

LämpöLux nosto-ovet ovat laadukkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. LämpöLuxin nosto-ovi polyuretaanieristyksellä. Kunnon materiaalit tuovat jämäkkyyden, ja käytettävyyden mihin tavanomaisen oven kevyt alumiinirakenne ja hentoinen styrokyllä. Kaukosäädöllä avautuva sekä sulkeutuva ovi helpottaa kulkua, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Nosto-ovi on helppo myöskinlumisena vuoden aikana, kun avautuvien ovien tilaa ei tarvitse huomioida lumitöissä. 

KIINNOSTUITKO?

Kiitos! Olemme pian yhteydessä.