Voita 10 000€ energiansäästöremontti!

Ajanvaraaja Vantaa

HALUATKO TIENATA HELPOSTI PUHEELLASI?

Tule meille AJANVARAAJAKSI vakituiseen työsuhteeseen upeisiin työtiloihimme KAIVOKSELAAN. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella KALSKE BUSINESS PARKISSA, jonne pääset vaivattomasti joko autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Ajanvaraajana soitat soittopaikaltasi outbound -puheluita, markkinoit yrityksen palveluita ja pyrit saamaan tapaamisaikoja sovittua remonttiedustajiemme kalentereihin. Ajanvaraus/ bookkaus on yksi Call Center -työn muodoista. 

Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi, että päätäsi. Emme huuda selkäsi takana, vaan annamme sinulle työrauhan ja vastuun tehdä töitä omatoimisesti siistissä ympäristössä.

Työ sopii kaikille, jotka haluavat tienata helposti puhumalla. Toimistomme on auki klo 09–21 välillä, joten voit tehdä työvuorosi joustavasti vaihdellen omien menojesi, harrastustesi, tai lomiesi rinnalla. Asiakashankinnan oppiminen ei tapahdu hetkessä, joten edellytämme vähintään kuukauden / 150 h mittaisia työsuhteita.

Työtehtävät:

  • Asiakkaiden kontaktointi
  • Tapaamisten sopiminen Lämpöluxin alue-edustajille
  • Kontaktien käsittely järjestelmiin
  • Kalenterimerkinnät

Toivomme:

  • Ahkeruutta ja halua tehdä tulosta
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
  • Periksiantamattomuutta
  • Erinomaista asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Aikaisempaa Call Center -kokemusta (puhelinmyynti tai bookkaus)

Katsomme eduksi:

Rekrytoimme pääosin henkilöitä joilla on puhelinmyynti- ja ajanvarauskokemusta. Se myös vaikuttaa tuntipalkkaasi. Myös kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, sillä koulutamme jokaisen työntekijän perusteellisesti tehtävään.

Kiinnostuitko? Laita hakemus alta tai sähköpostitse rekrytointi@lampolux.fi.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Työpaikkahakemus
Mistä kuulit työpaikasta?

Kun lähetän ylläolevat tiedot, suostun tietojeni tallentamiseen Lämpöluxin yhteydenottoja varten.

Lämpölux
Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea