Voita 10 000€ energiansäästöremontti!

Asentaja

Kiinnostaako uusi, monipuolinen ja liikkuva työ? 

Keitä me olemme?

Lämpölux on omakotitalojen asuinmukavuuteen keskittynyt yritys, joka on osa Euroopan suurinta ikkuna- ja ovivalmistajakonsernia, Inwidoa. Vuosittainen liikevaihtomme liikkuu n. 10-30 milj. euron välillä. Kasvutarinamme on ollut menestyksekästä tyytyväisten asiakkaiden ja sitoutuneen henkilöstön ansiosta. Toteutamme ikkuna-, ovi- ja ilmanvaihtoremontteja nopeasti ja laadukkaasti asiakasta kotisohvalle palvellen. 

Mitä haemme?

Haemme nyt eri puolille Suomea yrittäjävetoista asennusryhmää. Yleensä asennusryhmään kuuluu itse yrittäjä sekä valitsemansa apumies. Osa asentajista työskentelee yksin ja tämäkin vaihtoehto on mahdollinen. Työ käsittää ilmanvaihtojärjestelmämme asennuksia sekä ikkuna- ja oviasennuksia. Tarjoamme ryhmälle ympärivuotisen työkuorman sekä kilpailukykyisen laskutuksen. 

Asentajan arki on vaihtelevaa ja monipuolista jossa saa olla ihmisten kanssa tekemisissä. Edellytämme asentajilta ahkeruutta ja erinomaista asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi asennuskokemus ei välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia uutta. Koulutamme asentajan aina uuteen tehtävään. 

Lisätiedot Asennusjohtaja Joonas Sirolalta numerosta 0442430505. 

Vesipellin muokkaus
Ikkunan asennus

Kiinnostuitko? Laita hakemus alta tai sähköpostitse rekrytointi@lampolux.fi.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Työpaikkahakemus
Mistä kuulit työpaikasta?

Kun lähetän ylläolevat tiedot, suostun tietojeni tallentamiseen Lämpöluxin yhteydenottoja varten.

Lämpölux
Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea