Alue-edustaja

Tökkiikö nykyinen työsi? Kiinnostaisiko sinua parempi palkka?

Tervetuloa nostamaan työurasi uuteen nousuun! Me tarjoamme sinulle kattavan kahden kuukauden perehdytyksen, erittäin kilpailukykyisen palkkiojärjestelmän sekä työympäristön, jossa nauru raikaa ja työuralla eteneminen on vain omasta ahkeruudestasi kiinni.

Me Lämpöluxilla autamme omakotitaloasujia pidentämään kotinsa elinkaarta ja parantamaan sen energiatehokkuutta tiivistävien remonttien avulla. Palveluihimme kuuluvat laadukkaat ja kotimaiset ikkuna- ja oviremontit, nosto-oviremontit sekä ilmanvaihtoremontit.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään asiakkaiden kontaktointia, tapaamisten sopimista ja tietysti asiakaskäyntejä valitulla alueella. Kartoitat asiakkaan remonttitarpeet ja suosittelet oikeat ratkaisut.

Työ on sosiaalista, itsenäistä ja sitä tehdään ennen kaikkea omakotitaloasujia palvellen. Työssä tarvitset ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Mitä taitoja tarvitset työssä onnistumiseen?

Tärkein ominaisuutesi on halu palvella asiakastasi erinomaisesti. Lämpöluxin edustajana sinä olet vastuussa yritysmielikuvamme levittämisestä. Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme vain parasta sekä aidosti kunnioittaa asiakkaitamme. Sinun ei siis tarvitse välttämättä tietää alasta tai myyntityöstä etukäteen.

Riittää, että olet itseohjautuva ja päättäväinen, etkä tarvitse kaitsemista. Saat oma-aloitteisesti työsi tehtyä ja haluat aktiivisesti vaikuttaa palkkatasoosi. Meillä sinulla ei ole ylärajaa sille, miten paljon voit tienata, vaan oma ahkeruutesi ratkaisee.

Tarjoamme sinulle koko tiimin täyden tuen ja teemme kaikkemme, että onnistut tehtävässäsi!

Miksi töihin meille?

Lämpöluxin tuotteita voi edustaa hyvällä mielellä. Meillä on kunnossa paitsi tuote myös tiimi. Teemme paljon töitä sen eteen, että meidät tunnistettaisiin erinomaisesta, kunnioittavasta palvelusta ja laatutuotteista. Lisäksi pidämme huolta työntekijöistämme erilaisin kannustimin ja kilpailuin. Parhaat myyjät palkitaan säännöllisesti!

Palveluamme kelpaa myydä, sillä se on loppuun asti mietitty kokonaisuus. Näin se toimii:

 1. Sovit tapaamisen asiakkaan kanssa itse, tai ajanvaraaja tekee sen puolestasi. Tarkoituksena on selvittää ikkuna-, ovi- tai ilmanvaihtoremontin ajankohtaisuus ja sopia tapaaminen asiakkaan luokse.
 2. Vierailet kollegan kanssa tai itsenäisesti asiakkaan luona, arvioit remonttitarpeen ja suosittelet tilanteeseen sopivan ratkaisun sekä lasket pitävän kokonaishinnan urakalle.
 3. Tilausvahvistuksen jälkeen LuxPress-asennustiimi suorittaa asennustyön tarkkaan määritellyn prosessin mukaisesti jopa päivässä ja siistii asennustyön jäljet.

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan koulutuspolun menestykseen
 • Erinomaisen tulotason johon voit itse vaikuttaa
 • Rentoa yhdessäoloa
 • Säännölliset virkistäytymispäivät
 • Mahdollisuuksia uralla etenemiseen
 • Liikunta-, kulttuuri- ja puhelinetu

Odotamme sinulta:

 • Ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta!
 • Hyvää suomen kielen taitoa!
 • Halua menestyä!
 • Aitoa kunnioitusta asiakasta kohtaan!
 • Pilkettä silmäkulmassa!
Kiinnostuitko? Laita hakemus alta tai sähköpostitse rekrytointi@lampolux.fi.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Työpaikkahakemus
Mistä kuulit työpaikasta?

Kun lähetän ylläolevat tiedot, suostun tietojeni tallentamiseen Lämpöluxin yhteydenottoja varten.

Lämpölux
Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea