Myyntiedustaja

Haemme nyt kasvun vauhdittajaksi lisää myyjiä!

Työssäsi tarjoat palveluitamme omakotitaloasujille. Palveluihimme kuuluvat laadukkaat ja kotimaiset ikkuna- ja oviremontit, nosto-oviremontit ja ilmanvaihtoremontit.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään esimerkiksi asiakkaiden kontaktointia, tapaamisten sopimista ja tietysti asiakaskäyntejä valitulla alueella. Kartoitat asiakkaan remonttitarpeet ja suosittelet oikeat ratkaisut.

Työ on sosiaalista, itsenäistä ja sitä tehdään ennen kaikkea omakotitaloasujia palvellen. Työssä tarvitset ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Mitä taitoja tarvitset työssä onnistumiseen?

Sinun ei tarvitse välttämättä tietää alasta tai myyntityöstä etukäteen. Riittää, että olet itseohjautuva ja päättäväinen. Haluat aktiivisesti vaikuttaa palkkatasoosi. Meillä sinulla ei ole ylärajaa sille, miten paljon voit tienata, vaan oma työnteko ratkaisee.

Et tarvitse kaitsemista tai pomon hengittelyä niskaan. Tarjoamme sinulle koko tiimin täyden tuen ja teemme kaikkemme, että onnistut tehtävässäsi!

Miksi töihin meille?

Lämpöluxin tuotteita voi edustaa hyvällä mielellä. Meillä on kunnossa paitsi tuote myös tiimi.

Asiantuntemusta ja ongelmanratkaisukykyä löytyy roppakaupalla ja apua saa aina, kun osaa vaan kysyä. Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, ja hyvän fiiliksen kuuluukin näkyä.

Palveluamme kelpaa myydä, sillä se on loppuun asti mietitty kokonaisuus. Näin se toimii:

 1. Sovit tapaamisen asiakkaan kanssa itse, tai ajanvaraaja tekee sen puolestasi. Tarkoituksena on selvittää ikkuna- tai oviremontin ajankohtaisuus ja sopia tapaaminen asiakkaan luokse.
 2. Vierailet kollegan kanssa tai itsenäisesti asiakkaan luona, arvioit remonttitarpeen ja suosittelet tilanteeseen sopivan ratkaisun sekä lasket pitävän kokonaishinnan urakalle.
 3. Tilausvahvistuksen jälkeen LuxPress-asennustiimi suorittaa asennustyön tarkkaan määritellyn prosessin mukaisesti jopa päivässä ja siistii asennustyön jäljet.

Tarjoamme sinulle:

 • Koulutuspolun menestykseen
 • Hyvän tulotason
 • Rentoa yhdessäoloa
 • Säännölliset virkistäytymispäivät
 • Mahdollisuuksia uralla etenemiseen
 • Liikunta-, kulttuuri- ja puhelinetu

Odotamme sinulta:

 • Ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta!
 • Hyvää suomen kielen taitoa!
 • Halua menestyä!
 • Hymyä!
Kiinnostuitko? Laita hakemus alta tai sähköpostitse rekrytointi@lampolux.fi.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Työpaikkahakemus
Mistä kuulit työpaikasta?

Kun lähetän ylläolevat tiedot, suostun tietojeni tallentamiseen Lämpöluxin yhteydenottoja varten.

Lämpölux
Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea