Voita 10 000€ ikkunaremontti Osallistu

Soita
Töihin

Företaget

Lämpölux, som erbjuder fönster- och dörrenoveringar, grundades 2010. Företaget sysselsätter ca 250 personer i Finland. Företagets ägare är börslistade företaget Inwido AB – Europas största fönstertillverkare. År 2018 var Inwidos omsättning 640 miljoner euro och rörelsevinsten 10,2 procent. Koncernen verkar förutom i Finland även i Sverige, Danmark, England, Norge, Irland, Polen, Estland, Rumänien, Lettland, Tyskland och Österrike, och sysselsätter totalt cirka 4 400 personer.

För oss är kundupplevelsen det viktigaste

Vi utvecklar vår helhetsservice på ett kundorienterat sätt. Vi lägger fokus i synnerhet på kundens renoveringsupplevelse: Lämpölux kundlöfte är att utföra dörr- eller fönsterrenoveringen färdig på en gång – smidigt, snyggt och störningsfritt. Vi följer noggrant med hur varje renovering framskrider. Senaste år var den kumulativa färdig på en gång-procenten 92 %.

Vi vill ständigt utvecklas, och kundresponsen är för oss av stor betydelse. Våra kunders rekommendationsvillighet säger mycket om kvaliteten på vår service, liksom även om utvecklingsbehoven, och därför följer vi kontinuerligt med responsen från våra kunder. Lämpölux ringer upp varje kund efter leveransen. Om kunden har något att påpeka angående servicen, rättar vi utan dröjsmål till eventuella brister.

Våra produkter uppfyller kvalitetsstandarderna och har relevanta CE-märkningar. Våra utbildade kontraktsmontörer monterar produkterna i LuxPress-monteringsverkstaden enligt RT-kortistos rekommendationer.


Ota yhteyttä

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.