Soita
Töihin

Kokemuksia ikkunaremonteista

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia toteuttamistamme ikkunaremonteista


Aurinko paistaa uusista ikkunoista läpi

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia Lämpöluxin toteuttamista ikkunaremonteista. Lämpöluxille asiakaskokemus on tärkeää, ja yrityksen asiakaslupaus onkin tehdä ikkuna- ja oviremontti kerralla valmiiksi sujuvasti, siististi ja häiriöttä.

Lämpölux-asiakaskokemus: “Kivuton tapa tehdä ikkunaremontti – suosittelen!”

Tähän ikkunaremontin lopputulokseen asiakas oli erittäin tyytyväinen

– Lämpölux teki taloomme uudet ikkunat. Ikkunat uusittiin, koska ne olivat menneet huonoon kuntoon ja tuli kosteus- ja lämmönhäviämisongelmia.
Näin kertoo kotinsa ikkunaremontin taustoista helsinkiläinen Pauli Peitola. Ikkunat haluttiin hänen omien sanojensa mukaan uusia sellaisiksi, “että ne tulevat kivan näköisiksi ja energiatehokkuus paranee”.


Vauhtia remonttipäätökselle antoi se, että vanhat ikkunat työllistivät talon omistajaa sen verran, että jotain helpotusta piti keksiä:
– Kun näin, että ikkunan väliin tuli kosteutta ja tiesin, että pitäisi taas kerran kiivetä ikkunoiden ääreen, katselin netistä näitä asioita ja ajattelin, että pitäisi jotain saada aikaiseksi asian suhteen.

Esimerkillistä työtä

– Täytyy sanoa, että Lämpöluxin myyntiorganisaatio soitti sopivaan aikaan, Pauli Peitola muistelee. Tuo puhelu nimittäin oli vastaus Peitolan ikkunaongelmaan.
– Kaverit tulivat käymään, ja yhdessä katsoimme paikat. Kävimme varsin perusteellisen keskustelun ja saimme sen mukaisen tarjouksen. Päätimme yhdessä vaimon kanssa, että käynnistetään tämä operaatio. 

Ikkunaremontti toteutettiin huhtikuussa 2019. Peitola kertoo Lämpöluxin asentajien laittaneen alakerran ja osan yläkerran ikkunoista kuntoon yhden työpäivän aikana.
– Sitten kun loput yläkerran ikkunoista laitettiin, niin se oli ihan samanlainen päivän homma: aamulla aloittivat, ja kello 16–17:n korvissa kaikki oli kunnossa.

Asentajien toiminta oli Peitolan mukaan esimerkillistä muutenkin kuin itse työn osalta:
– Heillä oli omat lattiasuojat, jotka laitettiin lattialle ennen asennustyön alkua. Toisin sanoen meidän ei tarvinnut huolehtia suojauksesta ensinkään.

Remontti tehtiin asiakkaan ehdoilla

Pauli Peitola on oikein tyytyväinen Lämpöluxin tuotteisiin ja palveluun.
– Lopputulos on hyvä ja hyvännäköinen. Ja kaikki maksuehdot ja muut ovat menneet mukavasti, asiakkaan mukaan.

Peitola kannustaa niitä, jotka miettivät oman talonsa ikkunoiden ja ovien vaihtoa, tutustumaan Lämpöluxin tuotteisiin ja tarjouksiin.
–  Me halusimme uusia kokonaisuutena, ja tämä oli varsin kivuton tapa tehdä se, en olisi uskonutkaan. Suosittelen!


Lämpölux-remonttikokemus: Täydellinen, juuri omien toiveiden mukainen ikkuna- ja ovipaketti

Sipoolaisen Hans Vainikaisen taloon tehtiin ikkuna- ja oviremontti kesäkuussa 2019. Remontin toteuttanut Lämpölux saa Vainikaiselta täydet kymmenen pistettä.
– Kyllä suosittelen lämpimästi.
Vainikainen on remonttiin niin tyytyväinen, että hän sanoo suositelleensa samanlaista jo muutamille tutuilleenkin. 

Valmista kauraa

Lämpöluxin asentaja tekemässä ikkunaremontin lopputarkastusta

Vainikaiset tekivät kotiinsa katto- ja pesuhuoneremontit pari vuotta sitten. Jo silloin he ajattelivat, että myös ikkunat pitäisi saada uusittua.
– Jätimme asian hautumaan, mistään ajankohdasta ei ollut vielä tietoa siinä.

Kun Lämpöluxilta sitten aikanaan tuli puhelinsoitto, jossa tarjottiin ikkuna- ja oviremonttia, oli helppo sopia, että edustaja tulee paikan päälle neuvottelemaan asiasta.
– Se oli valmista kauraa silloin kun hän tuli illalla, ja teimme kaupat – se oli niin hyvin esitelty, Vainikainen nauraa.

Ihmettelyyn ei tuhlattu aikaa

Yhteistyö Lämpöluxin kanssa oli Vainikaisen mukaan esittelystä lähtien tosi helppoa.
– Kysyimme aika hankalia kysymyksiä, ja hän [esittelijä] joutui oikein sellaiseen hiillostukseen. Hän pystyi kyllä ihan alusta loppuun vastaamaan kysymyksiin.

Vainikainen kiittelee Lämpöluxin ikkuna- ja ovivalikoimaa laajaksi. Asiakkaiden selatessa kuvastoa myyjä kertoi, että jos sieltä ei löydy sopivaa, vaihtoehtoja löytyy vielä lisää.
– Mutta me löydettiin sieltä täydellinen paketti, ihan toiveidemme mukaan.

Vainikainen toteaa myyjän olleen ”täysi ammattilainen”.
– Hän oli mukana siinä, että aina kun sanoimme jotain, hän johdatteli oikeaan eikä ihmettelyyn tuhlattu turhaa aikaa. Hän osasi sen heti.

Tapahtui jotain suurta

Vaikka asentajat saivat remontissa paljon näkyvää muutosta aikaan, kaikki tapahtui lähes asukkaiden huomaamatta:
– Toisaalta emme [remontin aikana] huomanneet, että mitään edes tapahtui, toisaalta huomasimme, että tapahtui suurta. Se oli siisti paketti, Hans Vainikainen kehuu.

– Kundit olivat aivan loistavia, yhteydenpito oli koko ajan tosi hyvää. He olivat mukavia, nuoria kavereita, pistivät touhulla saman tien kaikki kuntoon. Hienosti hoidettu!
Vainikainen kertoo huomanneensa jo muutaman kuukauden kokemuksella, että uusien ikkunoiden myötä lämpö pysyy kylmemmälläkin säällä sisällä paremmin kuin ennen. 
– Pannu käy [marraskuussa] samalla asetuksella kuin kesällä. Että tiivis lämpö on talossa!

Juhani Aallon kokemus Lämpölux-ikkunaremontista: “Erinomainen ratkaisu”

Tällaisen kokemuksen asiakas sai tekemästämme ikkunaremontista ja sisätiloissa on nyt paljon valoa

Lämpöluxin kiertävän myyntiedustajan käynti espoolaisen Juhani Aallon kotona osui juuri sopivaan ajankohtaan: Aallon rakentaman ja omistaman talon alkuperäiset ikkunat olivat 1980-luvulta ja menneet jo huonoon kuntoon.

– Siinä natsasivat tarve ja tarjonta, ja tuli kaupat. Tarve oli ollut olemassa jo jonkin aikaa: 80-luvun ikkunat olivat ihan eri maailmasta kuin nykyiset, Aalto toteaa.

Remontti rauhoitti talon äänimaailmaa

Ikkunaremontti toteutettiin toukokuussa 2019. Aallon kokemuaksen mukaan remontissa kaikki sujui moitteettomasti.
– Kokonaisvaltaisesti se oli minusta erinomainen ja hyvä ratkaisu. Tuote oli hyvä, se esiteltiin hyvin ja aikataulu piti. Toteutus oli erittäin ammattitaitoista ja hyvää, kaikin puolin.

Käytännön tasolla uusien ikkunoiden vaikutus huomattiin merkitykselliseksi muutenkin kuin ulkonäön ja muun kunnon kohenemisena.
– Meillä on katu heti tuossa talon vieressä. Äänimaailma sisällä muuttui remontin myötä aivan toisenlaiseksi: äänet eivät kuulu lähellekään niin kovasti sisälle kuin aikaisemmin.
Aalto kertoo myös talon lämpötalouden parantuneen ikkunan vaihdon myötä.

“Sain mitä tilasin”

Lämpöluxin valikoituminen uusien ikkunoiden toimittajaksi oli Aallolle helppo päätös, sillä myyntiedustaja vakuutti miehen samalta istumalta.
– Olen vanha kauppias, joten vaistoan asioita nopeasti. Jos huomaan, että joku voi toimia, se on sillä siisti.

Ikkunaremontti kesti kokonaisuudessaan kaksi päivää. Aallon mielestä remontti ei voi sujua sen paremmin:
– Se oli todella ammattitaitoista ja hyvin suunniteltu ja toteutettu.

Aalto teetätti myös toisen talon ikkunaremontin samaan tapaan. Lämpöluxille hänellä on yksiselitteiset terveiset:
– Kiitoksia hyvästä työstä! Se [toisen talon remontti] toimi ihan yhtä hyvin kuin tämäkin, ei valittamista. Hyvin tehty työ joka tapauksessa, ja sain mitä tilasin!

Arja ja Kari Katiskan kokemus Lämpöluxin toteuttamasta ikkuna- ja nosto-oviremontista oli “täysi kymppi”

Lämpölux toteutti kiiminkiläisten Arja ja Kari Katiskan omakotitaloon ikkuna- ja nosto-oviremontin maaliskuussa 2019.  Pariskunta on ollut erittäin tyytyväinen paitsi uusiin ikkunoihinsa ja oviinsa myös siihen, miten Lämpölux hommansa hoiti:
– Kyllä se on täysi kymppi annettava kaikelle: tekijöille ja tavaroille, Kari Katiska toteaa.
– Ei voi moittia, ei, hänen vaimonsa lisää.

Tyytyväisen asiakkaan kokemus terassin oven uusimisesta

Katiskat kertovat hymyssä suin lyöneensä kaupat lukkoon jo samalla kertaa, kun Lämpölux-kauppias kävi ensimmäistä kertaa heidän juttusillaan.
– He vakuuttivat meidät niin, että tulimme siihen tulokseen, että he saavat tulla laittamaan ikkunat ja ovet paikoilleen. Sovimme vain ajan, ja niin he tulivat.

Kaikki meni “just prikulleen”

Remontissa kaikki asiat menivät Kari Katiskan sanojen mukaan “just prikulleen”.
– Homma pelasi hienosti.

Arja Katiska nostaa keskusteluun yhden merkittävän seikan remonttiin liittyen: asentajat siivosivat kaikki jälkensä remontin lopuksi.
– Oli fiksut pojat, hän ihastelee.
– Todella. Lähtiessään imuroivatkin, talon isäntäkin kehaisee.

Lämpöluxin joustavat ja Katiskojen mukaan muutenkin mahtavat asentajat saivat asiakkailtaan yllätyksen työnsä lomaan.
– Mehän kävimme hakemassa grilliltä ruokaa pojille, Arja Katiska paljastaa hymyillen.
– Niin, haimme porilaiset sitten päivällä, ettei tarvinnut nälissään tehdä, Kari Katiska nauraa.

“Nyt ei harakoita lämmitetä”

Uusien ikkunoiden myötä lämpö on pysynyt talon sisäpuolella ja tuuli ulkopuolella.
– Ei ole nytkään kylmillä ilmoilla tuullut sisälle, kyllä nämä ovat erilaiset kuin entiset ikkunat: ennen verhot heiluivat, vaan eivät heilu nyt. Että on ne oikeaa laatua ja kunnolla tehty, Kari Katiska kertoo ja nyökkää paljon puhuvasti ikkunan suuntaan.
– Kaiken järjen mukaan nyt ei harakoita lämmitetä. 

Katiskat ovat kehuneet uusia ikkunoitaan ja oviaan kaikille mahdollisille tutuille.
– Jokaiselle olemme sanoneet, että ottakaa sieltä [Lämpöluxilta] ja että tulkaapa katsomaan meille, Arja Katiska kertoo, ja mies vierellä myhäilee myöntävästi:
– Ja mikäpä siinä, kestäähän näitä katsella!

KIINNOSTUITKO?

Kiitos! Olemme pian yhteydessä.