Voita 10 000€ ikkunaremontti Osallistu

Soita
Töihin

Kokemuksia nosto-oviremonteista

Asiakkaiden kokemuksia Lämpöluxin toteuttamista nosto-oviremonteista


Uusi nosto-ovi asennettuna näyttää hyvältä

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia Lämpöluxin toteuttamista nosto-oviremonteista. Asiakaskokemus on Lämpöluxille tärkeä, ja Lämpölux tarjoaakin Suomessa poikkeuksellisen kattavat takuut ikkunoille, oville ja autotallin nosto-oville ja varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden ennen ja jälkeen asennuksen.

Lämpölux-remonttikokemus: “Kaikki oli juuri sitä mitä toivoimme”

Autotallin vaalea nosto-ovi

Lämpölux teki Oulussa asuvan Pasi Jurkon autotalliin nosto-oviremontin alkuvuodesta 2019. Perheessä oli mietitty tallin ovien vaihtamista uusiin jo aiemmin talvella heidän muutettuaan taloon. Vanhat ovet avautuivat ulospäin, joten ne olivat vaikea avata ilman, että teki lumityöt ensin – varsinkin kun lunta satoi sinä talvena paljon.

Kysyntä ja tarjonta kohtasivat

Koska Jurkot olivat suunnitelleet jo etukäteen autotallin ovien vaihtamista, Lämpöluxin yhteydenotto sattui juuri sopivaan saumaan heidän kannaltaan.
– Lämpöluxilta tuli kaveri ihan oven taakse kolkuttamaan ja kyselemään, että olisiko tarvetta. Istuimme alas, ja koska meillä oli tarve ja heillä oli meidän tarpeeseen sopiva tuote, niin päätimme sitten ottaa oven heiltä, Pasi Jurkko sanoo.

Jurkolla oli jo ennen Lämpölux-kontaktia selkeänä mielessä, että tallin uuden oven pitää olla teräsovi ja että sen pitää olla erittäin hyvin lämpöä pitävä. Siksi Lämpöluxin tarjoama vaihtoehto tuntui parhaalta mahdolliselta. Jo neuvotteluvaiheessa myyntiedustaja kertoi hyvin yksityiskohtaisesti, miten remontti tehdään.
– Kaikki oli käytännössä juuri sitä mitä me toivoimme. Myyntiedustaja toimi mielestämme todella hyvin, Jurkko kehuu.

Myös asentajien toiminta saa Jurkolta kiitosta: he tekivät työnsä rivakasti ja pitivät asiakkaansa ajan tasalla.
– Asentajat tulivat aamulla. He ottivat entiset ovet todella nopeasti pois ja asensivat uuden oven todella ripeästi. Olin itse katsomassa asennusta, ja asentajat joka välissä kertoivat, mitä nyt tehdään ja miksi näin tehdään.

Erinomainen remonttikokemus

Pasi Jurkon mukaan uusi nosto-ovi on pelannut todella hyvin. Erityisen tyytyväinen mies vaikuttaa olevan siihen, että oven saa avattua kaukosäätimellä:
– Aina kun auton ajaa talliin, voi jo 50 metrin päästä avata oven ja ajaa suoraan talliin.

Jurkon kokemus Lämpöluxista on yksinomaan positiivinen, ja myös tuotteen ja palvelun hinta ja laatu kohtasivat tässä tapauksessa hänen mielestään ensiluokkaisesti:
– Oven myynti, oven asennus ja jälkimarkkinointi – ne kaikki ovat toimineet erittäin hyvin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.


Lämpölux-nosto-oviremontti:

Ylivertaisen tuotteen ja tekijän summana onnistunut remonttikokemus

– Ainakin vakuuttavaa näyttöä oli Lämpöluxilla siitä, että tekijät ovat koulutettuja tekemään hyvin.
Tällainen kokemus oululaisella Reino Koskelalla on Lämpöluxin hänelle huhtikuussa 2019 toteuttamasta autotallin nosto-oviremontista.

Usean auton tallin nosto-ovet

Koskelalle on kertynyt kokemusta tallin ovien vaihdosta: nykyinen ovi on jo kolmas hänen autotallinsa historiassa. Koskelan mielestä remontin tekijä vaikuttaa lopputulokseen eniten, mutta Lämpöluxin asentajien osaamisen lisäksi hänen huomionsa on kiinnittynyt ovien kehittymiseen:
– Nykytuote on aivan ylivertainen entisiin nähden.

Koskela sopi remontin aikataulun ja muut tarvittavat asiat puhelimitse Lämpöluxin kanssa. Hän palaa uudestaan siihen, kuinka tyytyväinen hän on sekä tuotteeseen että itse remontin käytännön toteutukseen.
– Kun siinä yhdistyy hyvään tuotteeseen hyvä toteuttaja, joka myöskin paneutuu asiaan, niin silloin saadaan aikaan kunnon lopputulos, joka on siisti ja hyvännäköinen varmasti pitkäänkin.

Kiitosta Koskelalta saa myös se, että Lämpölux tekijöineen piti aikatauluista tarkasti kiinni.

Vaikka Koskelalla ei ole pahaa sanaa sanottavaa entisistäkään autotallin ovistaan, uusi nosto-ovi on omistajansa mieleen:
– Tämä tuote, tästä ei ole mitään moitetta minulla sanottavana. Niin hyvä kokemus kuin minulla onkin takana, niin hyvät ovat. Ei ole mitään syytä epäillä, että minun suositukseni jälkeen kukaan pettyisi, jos toteuttaa samanlaiset ovet.

Lue lisää Lämpölux kokemuksia täältä!

Ota yhteyttä

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.