Voita uusi makuuhuoneen ikkuna pimentävällä vekkikaihtimella asennettuna!

Soita
Töihin

Ota kesä vastaan – laita mökki kuntoon!

Osallistu myös IKI-kiuas -arvontaan

Kesämökin ikkunoiden uusiminen kannattaa

Mökillä on lupa viihtyä! Ikkunaremontti vaikuttaa myönteisesti mökin tai kesäasunnon käyttömukavuuteen. Esimerkiksi sälekaihtimet, tuuletusikkunat, hyttyspuitteet ja auringonsuojalasit lisäävät asumismukavuutta. Lisäksi ikkunoihin on saatavana myös raitisilmaventtiileitä ja vaikkapa koristeristikoita silmäniloksi.

Suomalaista mittatilaustyötä

Lämpölux-ikkunat tehdään mittatilaustyönä Suomessa. Ikkunoiden laatu ja helppokäyttöisyys perustuvat tarkoin valittuihin materiaaleihin ja mekanismeihin sekä moninkertaiseen tiivistykseen. 

Laadukas ja nopea asennus

Asentajamme hoitavat asennustyön nopeasti ja häiriöttömästi yhdessä päivässä. Siivoamme paikat ja opastamme sinut uusien tuotteiden käyttöön. Asennus voidaan hoitaa jopa alle kuukauden päästä tilauksesta, joten saat mökkisi kuntoon jo tämän kesän aikana.

Luvassa ikimuistoinen mökkijuhannus – Osallistu arvontaan!

Arvomme mökin omistajien kesken uuden Original IKI Plus kiukaan! Kyseessä on kaikenkattava puukiuas todelliseen saunomisnautintoon. Osallistu arvontaan kertomalla, miksi juuri sinun mökkisi ansaitsee pientä luksusta tänä kesänä.

iki kiuas arvonta

Nopea lämmitys  ja tyylikäs design

Nopea, vain noin tunnin lämmitysaika on tulipesän ja kivien välisen yli 1 neliön kosketuspinta-alan ansiota. Kiukaan design on yksilöllinen ja ajaton. Original IKI Plus on IKI-Kiuas Oy:n suosituin puumalli. Kiuas sopii 10-25 kuution kokoiseen saunaan. Vetoa voi säätää luukussa olevasta säätönupista.

Arvonta ennen juhannusta

Suoritamme arvonnan ennen juhannusta 24.6.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan tiedot myös verkkosivuillamme ja facebookissa. Katso siis, suosiko onni juuri sinua ja kesämökkiäsi!

Osallistu IKI kiukaan arvontaan täyttämällä yhteystietosi

Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.
Henkilötietosi ovat turvassa! Lue tietosuojaselosteemme.


Haluatko tarjouksen mökkisi ikkuna- tai oviremontista? Jätä alle yhteystietosi niin soitamme sinulle.

Ota yhteyttä

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VOITA UUSI IKKUNA ASENNETTUNA

PIMENTÄVÄLLÄ VEKKIKAIHTIMELLA

KEVÄT-
ARVONTA

Häiritseekö makuuhuoneen valoisuus untasi? Haluaisitko nukkua pimeässä huoneessa pitempään?

Osallistu arvontaan ja voita uusi makuunhuoneen ikkuna asennettuna. Sisältää lähes täydellisesti huoneen pimentävän kaihtimen!

Jätä yhteystietosi

Osallistut arvontaan jättämällä yhteystietosi!