Voita 10 000€ energiansäästöremontti!

Tervetuloa mukaan Lämpölux-tiimiin

Katso video myyjämme työpäivästä

Tule Jarkon matkaan työpäivän ajaksi! Katso miten Uudenmaan tiimissä aamu alkaa, miten Jarkon työpäivä sujuu muun muassa asiakkaan luona ja mitä työnkuvaan kuuluu. Työpäivien sisältö vaihtelee mukavalla tavalla, eikä yksikään päivä ole täysin samanlainen!

Tarjoamme sinulle

  • Koulutuspolun menestykseen
  • Mahdollisuuden hyvään tulotasoon
  • Etenemismahdollisuuksia
  • Kotimaisen palvelun ja laadukkaat tuotteet joita on ilo myydä
  • Erinomaiset myynnin työkalut
  • Jatkuvan lisäkoulutuksen

 

Odotamme sinulta

  • Ajokorttia tai auton käyttömahdollisuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Halua menestyä!

Avoimet työpaikat

Ajanvaraaja

Ajanvaraajana soitat soittopaikaltasi outbound -puheluita, markkinoit yrityksen palveluita ja pyrit saamaan tapaamisaikoja sovittua alue-edustajiemme kalentereihin. Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi, että päätäsi. Emme huuda selkäsi takana, vaan annamme sinulle työrauhan ja vastuun tehdä töitä omatoimisesti siistissä ympäristössä. Työ sopii kaikille, jotka haluavat tienata hyvin tekemällä 7,5h työvuoroja. Toimistomme on auki klo 09–21 välilllä, joten voit tehdä työvuorosi joustavasti vaihdellen omien menojesi, harrastustesi, tai lomiesi rinnalla. Asiakashankinnan oppiminen ei tapahdu hetkessä, joten edellytämme vähintään kuukauden / 150 h mittaisia työsuhteita.

Työtehtävät

-Asiakkaiden kontaktointi

-Tapaamisten sopiminen Lämpöluxin alue-edustajille

-Kontaktien käsittely järjestelmiin

-Kalenterimerkinnät

Ajanvaraaja Vantaa

Alue-edustaja

Työtehtävääsi kuuluu palveluidemme myyminen omakotiasujille. Palveluihimme kuuluvat laadukkaat ja kotimaiset ikkuna- ja oviremontit, nosto-oviremontit sekä ilmanvaihtoremontit. Sinun ei tarvitse välttämättä tietää alasta tai myyntityöstä mitään etukäteen, sillä perehdytämme sinut niin, että osaat vastata kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Lisäksi tarjoamme sinulle yrityksen täyden tuen ja teemme kaikkemme, että onnistut työtehtävässäsi!

Avoin hakemus

Etkö löytänyt hakemaasi avoimista työpaikoista, mutta työskentely Lämpöluxilla kiinnostaa? Lähetä meille avoin hakemus!

Avoin hakemus
Mistä kuulit työpaikasta?
Lämpölux
Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.
Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea