Lämpölux palveluk­sessasi

Yli 155 000 asennettua ikkunaa
Yli 700 tehtyä ilmanvaihto-remonttia
Yli 25 000 asennettua ovea
Yli 5500 asennettua nosto-ovea

Lämpölux palveluksessasi

Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Intohimonamme on sujuva remonttikokemus. Ovi- tai ikkunaremontti tehdään kerralla valmiiksi – sujuvasti, siististi ja häiriöttä. Seuraamme jokaisen remontin etenemistä tarkasti. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus kertoo paljon palvelumme laadusta ja kehittämistarpeista, joten seuraamme sitä säännöllisesti ja korjaamme mahdolliset puutteet viivytyksettä.

Vuodesta 2016 Lämpölux on ollut osa Inwido-konsernia. Inwido parantaa ihmisten elämää sisätiloissa ikkunoiden, ovien ja ilmanvaihdon avulla. Euroopan johtavan ikkunakonsernin liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja hajautetusti, keskittyen kuluttajavetoisille markkinoille ja luomalla pitkän aikavälin kestävää kasvua orgaanisesti ja yritysostoin.

Inwido koostuu 34 liiketoimintayksiköstä, joissa on noin 4 700 työntekijää 12 maassa. Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli 9 miljardia kruunia ja liikevoittomarginaali 11,4 prosenttia. Inwido on listattu Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2014 lähtien. Seuraa Inwidon kehitystä LinkedInistä ja sivulta inwido.com.

Suomalaisten omakotitalojen remontointi kiinnosti yrittäjävetoista porukkaa ja innosti lähtemään remonttialalle ja perustamaan Lämpöluxin. Valtaosassa suomalaisista omakotitaloista oli vanhat, huonokuntoiset ikkunat ja ovet, jotka olivat vaihdon tarpeessa. Ikkunat ja ovet ovat erittäin näkyvä ja tärkeä osa omakotitaloa, ja niiden uudistamisella saavutetaan nopealla remontilla selkeitä parannuksia asumismukavuudessa.

Alusta alkaen oli selvää, että erinomainen palvelu avaimet käteen -periaatteella on haluttu ratkaisu ja liiketoiminta lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Vuonna 2012 syntyi idea omasta asennusvaunusta, jonka avulla asiakaspalvelun taso nostettiin kerralla aivan uudelle tasolle. Jokainen kohde oli mahdollista tehdä vaunun avulla kerralla valmiiksi asiakkaan luona. Vaunu mahdollisti räätälöidyn, yhtäjaksoisen asennustyön ilman turhia viiveitä tai keskeytyksiä.

Vuonna 2015 saavutimme markkinajohtajuuden omakotitalojen ikkuna– ja oviremonteissa. Toimintakonseptia on sittemmin hiottu yhä paremmaksi ja palvelutasoa parannettu vuosien varrella. Jatkamme suomalaisten kotien uudistamista markkinajohtajana erinomaisen kokonaispalvelun, laadun ja ylivoimaisen asiakaskokemuksen siivittämänä.

Asiakaskokemus on meille tärkein

Kehitämme kokonaispalveluamme asiakaslähtöisesti. Olemme keskittyneet erityisesti asiakkaan remonttikokemukseen: Lämpöluxin asiakaslupaus on tehdä ovi- tai ikkunaremontti kerralla valmiiksi – sujuvasti, siististi ja häiriöttä. Seuraamme jokaisen remontin etenemistä tarkasti. Viime vuonna kaikkien toimitusten kumulatiivinen kerralla kuntoon -prosentti oli 92 %.

Haluamme kehittyä jatkuvasti, ja asiakaspalaute onkin meille olennaisen tärkeää. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus kertoo paljon palvelumme laadusta ja kehittämistarpeista, joten seuraamme sitä säännöllisesti. Lämpölux soittaa jokaiselle asiakkaalle toimituksen jälkeen. Jos asiakkaalla on palvelun toimituksesta huomauttamista, korjaamme mahdolliset puutteet viivytyksittä.

Tuotteemme noudattavat laatustandardeja ja niillä on asiaankuuluvat CE-merkinnät. Koulutetut sopimusasentajamme asentavat tuotteet LuxPress- asennusvaunusta RT-kortiston suositusten mukaisesti.

Palvelumme

Tiimi - yhteystiedot

Marko Laitinen

Toimitusjohtaja
040 7115848
marko.laitinen@lampolux.fi

Joonas Sirola

Tekninen johtaja
044 243 0505
joonas.sirola@lampolux.fi

Eerik Koskelo

Tilauskäsittely / Asiakaspalvelu
050 306 1118
eerik.koskelo@lampolux.fi

Jari Koskelo

Tilauskäsittely / Tekninen tuki
040 762 3424
jari.koskelo@lampolux.fi

Satu Pitkäkangas

Talousjohtaja / Hallinto
040 481 7625
satu.pitkakangas@lampolux.fi

Laura Lepistö

Asiakaspalvelu / Laskutus
050 306 1118
info@lampolux.fi

Miska Niemipelto

Kenttäjohtaja
050 4644486
miska.niemipelto@lampolux.fi