Ikkunaremontti – Pauli Peitola

"Investoitiin uusimalla ikkunat sellaisiksi, että ne tulevat kivannäköisiksi ja energiatehokkuus paranee."

Tähän ikkunaremontin lopputulokseen asiakas oli erittäin tyytyväinen
– Lämpölux teki taloomme uudet ikkunat. Ikkunat uusittiin, koska ne olivat menneet huonoon kuntoon ja tuli kosteus- ja lämmönhäviämisongelmia.
Näin kertoo kotinsa ikkunaremontin taustoista helsinkiläinen Pauli Peitola. Ikkunat haluttiin hänen omien sanojensa mukaan uusia sellaisiksi, “että ne tulevat kivan näköisiksi ja energiatehokkuus paranee

Vauhtia remonttipäätökselle antoi se, että vanhat ikkunat työllistivät talon omistajaa sen verran, että jotain helpotusta piti keksiä:
– Kun näin, että ikkunan väliin tuli kosteutta ja tiesin, että pitäisi taas kerran kiivetä ikkunoiden ääreen, katselin netistä näitä asioita ja ajattelin, että pitäisi jotain saada aikaiseksi asian suhteen.

Kivuton tapa tehdä ikkunaremontti

– Täytyy sanoa, että Lämpöluxin myyntiorganisaatio soitti sopivaan aikaan, Pauli Peitola muistelee. Tuo puhelu nimittäin oli vastaus Peitolan ikkunaongelmaan.
– Kaverit tulivat käymään, ja yhdessä katsoimme paikat. Kävimme varsin perusteellisen keskustelun ja saimme sen mukaisen tarjouksen. Päätimme yhdessä vaimon kanssa, että käynnistetään tämä operaatio.

Ikkunaremontti toteutettiin huhtikuussa 2019. Peitola kertoo Lämpöluxin asentajien laittaneen alakerran ja osan yläkerran ikkunoista kuntoon yhden työpäivän aikana.
– Sitten kun loput yläkerran ikkunoista laitettiin, niin se oli ihan samanlainen päivän homma: aamulla aloittivat, ja kello 16–17:n korvissa kaikki oli kunnossa.

Asentajien toiminta oli Peitolan mukaan esimerkillistä muutenkin kuin itse työn osalta:
– Heillä oli omat lattiasuojat, jotka laitettiin lattialle ennen asennustyön alkua. Toisin sanoen meidän ei tarvinnut huolehtia suojauksesta ensinkään.

Remontti tehtiin asiakkaan ehdoilla

Pauli Peitola on oikein tyytyväinen Lämpöluxin tuotteisiin ja palveluun.
– Lopputulos on hyvä ja hyvännäköinen. Ja kaikki maksuehdot ja muut ovat menneet mukavasti, asiakkaan mukaan.

Peitola kannustaa niitä, jotka miettivät oman talonsa ikkunoiden ja ovien vaihtoa, tutustumaan Lämpöluxin tuotteisiin ja tarjouksiin.
– Me halusimme uusia kokonaisuutena, ja tämä oli varsin kivuton tapa tehdä se, en olisi uskonutkaan. Suosittelen!

Mustat ikkunankarmit

Investointi kannatti

Investoitiin uusimalla ikkunat sellaisiksi, että ne tulevat kivan näköisiksi ja energiatehokkuus paranee. Lämpöluxin asentajat laittoivat ylä- ja alakerran valmiiksi päivässä. Aloittivat aamulla ja kello 16-17 korvissa kaikki oli kunnossa. Asentajien toiminta oli siinä mielessä esimerkillistä, että heillä oli omat lattiasuojat, jotka laitettiin lattialle ennen kuin asennustyö alkoi. Meidän ei tarvinnut huolehtia suojauspuolesta yhtään. Kyllä Lämpöluxin tuotteisiin ja tarjouksiin kannattaa tutustua.

Lisää vastaavia asiakastarinoita:

Asiakastarina:

Onnistunut remonttikokemus sai Mattssonin tilaamaan loput ikkunat heti ensimmäisen ikkunaremontin jälkeen.

Asiakastarina:

“Kyllä me täysi kymppi annetaan sekä tekijöille että tavaralle. Sovimme ajan ja kaikki meni juuri prikulleen kuten sovittiin, homma pelasi hienosti. Oli fiksut pojat, siivosivat ja imuroivat jäljet lähtiessään. Mahtavat olivat tekijäkaverit!”