10 hyvää syytä tehdä oviremontti!

Oviremontti kannattaa. Listaamme 10 hyvää syytä, miksi kodin ovi kannattaa vaihtaa pikimmiten. Oman kodin ulkonäköön sopivan oven löydät helposti mallistostamme!

Lämpöluxin laadukas oviremontti lisää asumismukavuutta, parantaa kodin äänieristystä ja tuo jopa säästöjä energiakustannuksiin! Ovemme valmistetaan mittatilaustyönä Suomessa ja asennuspalvelullamme onkin Avainlippu, joka on merkki kotimaisesta työstä. Oviremontti toteutuu Avaimet käteen -palveluna, eli sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään!

Oviremontilla voidaan myös parantaa merkittävästi talon ulkonäköä ja kätettävyyttä sekä lisätä turvallisuutta. Mallistostamme löytyy useita eri ovimalleja. Esimerkiksi oven värillä voi tuoda sopivaa ilmettä taloon. Uusi ovi voidaan myös varustaa Yale Doorman älylukolla, jolloin ovi voidaan avata näppäinkoodilla tai tunnisteella. Lisäksi oveen voidaan asentaa mm. murtosuojarauta, ovipumppu ja ovisilmä.

Milloin ovi olisi syytä uusia?

Mikäli ovessa on selkeitä vikoja tai se ei toimi enää kuten pitäisi, on viimeistään aika tehdä oviremontti. Huono äänieristys, vedontunne, ongelmat oven avaamisessa ja sulkemisessa ovat merkkejä siitä, että pelkät huoltotoimenpiteet eivät välttämättä enää riitä.

Voiko oviremontin tehdä talvella?

Oviremontti on täysin mahdollista toteuttaa myös talvella! Ovi ei ole poissa paikaltaan kauaa, joten edes talven pakkaset eivät ole este.

Mikäli olet kiinnostunut oviremontista, ota meihin yhteyttä! Edustajamme tekee ilmaisen suunnittelukäynnin, jonka aikana katsotaan, onko oviremontille tarvetta ja millainen uusi ovi sopisi juuri teidän kotiinne.

10 hyvää syytä tehdä oviremontti nyt

  1. Uusi ovi on tiiviimpi – vähentää vetoisuutta eteisessä
  2. Lisää asumismukavuutta
  3. Oven käyttö helpottuu
  4. Oviremontti päivittää kodin julkisivun ilmettä
  5. Lisää turvallisuutta
  6. Mahdollisuudet eri lisävarusteisiin – mm. älylukko ja ovisilmä!
  7. Parempi äänieristys
  8. Säästöjä energiakustannuksissa
  9. Helppokäyttöinen – kätevämpi lukkorunko
  10. Vesitiiviys – kynnyspelti varmistaa veden ohjautumisen pois rakenteista
Photographer: Timka Seppänen / Solid Photo

Uusimmat artikkelit

Lisää vastaavia artikkeleita:

Huonon sisäilman vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin

Ilmanvaihdolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvointiin. THL:n tutkimuksen mukaan vietämme sisätiloissa noin 90 % ajasta, joten sisäilman laatu vaikuttaa paljon oloomme ja terveyteemme. Huono sisäilma voi aiheuttaa ärsytys-, hengitystie- ja yleisoireita. Sisäilmaongelmat liittyvät usein puutteelliseen ilmanvaihtoon mutta onneksi sen parantaminen omakotitaloissa on mahdollista. Laadukas sisäilma tukee toimintakykyä ja hyvinvointia, se on tuoksutonta ja miellyttävää lämpötilaltaan sekä ilmankosteudeltaan.

EU:n energiatehokkuusdirektiivin vaikutus ikkunaremonttiin.

Uusien ikkunoiden vaihto on nopea ja kustannustehokas keino parantaa asunnon energiatehokkuutta ja pienentää lämmityskuluja. Energiatehokkuuden paranemisen myötä myös asumisviihtyvyys lisääntyy.

Ohje- ja huoltovideot

Olemme tehneet Youtubeen huoltovideoita liittyen ikkunoiden ja ovien pienten vikojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Ikkunoita ja ovia kannattaisi huoltaa aina aika ajoin, jotta niiden käyttöikä pitenee sekä käytettävyys paranee.