Voita 10 000€ ikkunaremontti Osallistu

Soita
Töihin

Lämpölux palveluksessasi

Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna-, ovi ja ilmanvaihtoremontteja tarjoava yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme noin 100 henkilöä. 

Vuodesta 2017 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja. 

Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Inwido koostuu 28 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4300 työntekijää 11 eri maassa. Vuonna 2020 Inwidon liikevaihto oli 670 miljoonaa euroa ja liikevoitto 10,9 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Lämpöluxin menestystarina alkaa vuonna 2010. Suomalaisten omakotitalojen uudistaminen ja remontointi kiinnosti yrittäjävetoista porukkaa, ja innosti lähtemään remonttialalle. Hyvin nopeasti päädyttiin ikkunoiden ja ovien uudistamiseen. Valtaosassa omakotitaloista oli vanhat, huonokuntoiset ikkunat ja ovet, jotka tarvitsivat uudistamista. Ikkunat ja ovet ovat erittäin näkyvä ja tärkeä osa omakotitaloa, ja näiden uudistamisella saatiin huomattava ulkonäön ja asumismukavuuden paraneminen kodeissa.

Heti alusta oli selvää, että erinomainen palvelu avaimet käteen -periaatteella on ratkaisu, jolla lähestymme omakotitalojen asukkaita. Vaivattomalle kokonaispalvelulle oli runsaasti kysyntää, ja liiketoiminta lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Vuonna 2012 syntyi idea omasta asennusvaunusta, jonka avulla asiakaspalvelun taso nostettiin kerralla aivan uudelle tasolle. Jokainen kohde oli mahdollista tehdä vaunun avulla kerralla valmiiksi asiakkaan luona. Vaunu mahdollisti räätälöidyn, yhtäjaksoisen asennustyön ilman turhia viiveitä tai keskeytyksiä.

Vuonna 2015 Lämpölux saavutti markkinajohtajuuden omakotitalojen ikkuna– ja oviremonteissa. Kokonaispalvelu ja toimintakonsepti oli menestystarina. Lämpöluxin toiminta on kehittynyt tämän jälkeen edelleen. Toimintakonseptia on hiottu yhä paremmaksi ja palvelutasoa parannettu vuosien varrella. Lämpölux jatkaa kotien uudistamista markkinajohtajana erinomaisen kokonaispalvelun, laadun ja ylivoimaisen asiakaskokemuksen siivittämänä.

Asiakaskokemus on meille tärkein

Kehitämme kokonaispalveluamme asiakaslähtöisesti. Olemme keskittyneet erityisesti asiakkaan remonttikokemukseen: Lämpöluxin asiakaslupaus on tehdä ovi- tai ikkunaremontti kerralla valmiiksi – sujuvasti, siististi ja häiriöttä. Seuraamme jokaisen remontin etenemistä tarkasti. Viime vuonna kaikkien toimitusten kumulatiivinen kerralla kuntoon -prosentti oli 92%.

Haluamme kehittyä jatkuvasti, ja asiakaspalaute onkin meille olennaisen tärkeää. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus kertoo paljon palvelumme laadusta ja kehittämistarpeista, joten seuraamme sitä säännöllisesti. Lämpölux soittaa jokaiselle asiakkaalle toimituksen jälkeen. Jos asiakkaalla on palvelun toimituksesta huomauttamista, korjaamme mahdolliset puutteet viivytyksittä.

Tuotteemme noudattavat laatustandardeja ja niillä on asiaankuuluvat CE-merkinnät. Koulutetut sopimusasentajamme asentavat tuotteet LuxPress-asennusvaunusta RT-kortiston suositusten mukaisesti.


Ikkunat asennettuna päivässä

oviremontti ulko-ovi ovi lämpölux

Ovet asennettuna päivässä

Autotallin nosto-ovi asennettuna päivässä

Ota yhteyttä

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.