Omakotitalon ilmanvaihtoon kannattaa panostaa

Länsimaalaisena vietämme noin 90% ajasta sisätiloissa. Ei ole samantekevää, mistä hengitykseen päätyvä sisäilma tulee. Tyytyväiset asiakkaamme ovat kokeneet elämänlaatunsa parantuneen raikkaan asumisen kautta.

Me ihmiset hengitämme päivittäin yli 15 000 litraa ilmaa. Länsimaalaisena vietämme noin 90% ajasta sisätiloissa. Ei ole samantekevää, mistä hengitykseen päätyvä sisäilma tulee.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat kokeneet elämänlaatunsa parantuneen raikkaan asumisen kautta.

Asiakkaamme suosittelevat ratkaisua, sillä se auttaa terveemmän asumisen ja paremman sisäilman saamisessa. Kun pääset kokemaan raikkaan sisäilman vaikutukset, huomaat, kuinka merkittävästä asiasta on kysymys. Happirikkaan sisäilman saaminen erityisesti makuuhuoneisiin takaa paremmat yöunet ja virkeämmät päivät.

Tiesitkö, että ilmanvaihdon toimivuuden takaamiseksi sekä ilman poisto että tulo tulee huomioida? Jopa 700 000 suomalaista kärsii päivittäin huonosta sisäilmasta. 

Lämpöluxin ilmanvaihtoremontti pähkinänkuoressa

  • Energiatehokas

Hyödyntää katonrajaan nousevan lämpöenergian tuloilman esilämmityksessä.

  • Vedontunne poistuu

Reikä seinässä ja pihalla pakkasta? Autamme vedontunteen poistamisessa.

  • Sisäilma raikkaaksi

Kauttaaltaan puhdasta ja raikasta korvausilmaa sisäilman kanssa sekoitettuna.

  • Laadukas design

Laite on erityisen huomaamaton ja sopii tyylikkäästi jokaiseen sisustukseen.

Hyvä tietää ilmanvaihtoremontista

Asennusaika

Asennuksista vastaava soittaa muutama päivä ennen asennuksen aloittamista.

Työskentelyalueiden valmistelu asiakkaan toimiesta

Asiakkaan tulisi varmistaa riittävä asennustila (noin 2 metriä) niiden ikkunoiden läheisyydessä, joissa korvausilmaratkaisuja tehdään. Useimmiten tämä tarkoittaa makuuhuoneiden ja olohuoneiden ikkunoita.

Kysymykset ennen remontin aloittamista

Mikäli teillä tulee kysyttävää ennen remontin aloittamista, ottakaa ensisijaisesti yhteys sopimuksen tehneeseen edustajaan. Numero löytyy kauppasopimussivulta.

Remontin jälkitarkistus

Työn valmistuttua asentaja tarkistaa asiakkaan kanssa tehdyn työn läpi ja täyttää vastaanottotarkastuspöytäkirjan

Kotitalousvähennyserittely

Kotitalousvähennyserittely toimitetaan postitse. Huomioikaa, että kotitalousvähennyserittely tulee eri kirjekuoressa kuin lasku. Erittelyssä näkyy kaikki tarvittava tieto kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Rahoitus ja laskutus

Sopimuksen mukaan joko rahoitus tai suoralaskutus. Laskutamme vasta toimituksen valmistuttua.

Uusimmat artikkelit

Lisää vastaavia artikkeleita:

Ohje- ja huoltovideot

Olemme tehneet Youtubeen huoltovideoita liittyen ikkunoiden ja ovien pienten vikojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Ikkunoita ja ovia kannattaisi huoltaa aina aika ajoin, jotta niiden käyttöikä pitenee sekä käytettävyys paranee.
onnistunut ikkunaremontti on kokemuksen tulosta

Lämpölux tarjoaa asiakkailleen laadukkaita remonttikokemuksia

Omakotitaloon tehtävien remonttien korkea laatu ei ole itsestäänselvyys. Ikkuna- ja oviremontteja tarjoavan Lämpöluxin teknisellä johtajalla Joonas Sirolalla on kuitenkin yksinkertainen resepti siihen, miten laadukkaaseen lopputulokseen päästään remontti toisensa jälkeen: – Laatu on vaatimusten mukaisuutta, eli tehdään niin kuin on sovittu. Tämä siis tarkoittaa, että ensin on määriteltävä vaatimukset koko tilaus-toimitusketjuun.
onnistunut oviremontti myös näyttää hyvältä

10 hyvää syytä tehdä oviremontti!

Oviremontti kannattaa. Listaamme 10 hyvää syytä, miksi kodin ovi kannattaa vaihtaa pikimmiten. Oman kodin ulkonäköön sopivan oven löydät helposti mallistostamme!