Omakotitalon ilmanvaihtoon kannattaa panostaa

Länsimaalaisena vietämme noin 90% ajasta sisätiloissa. Ei ole samantekevää, mistä hengitykseen päätyvä sisäilma tulee. Tyytyväiset asiakkaamme ovat kokeneet elämänlaatunsa parantuneen raikkaan asumisen kautta.

Me ihmiset hengitämme päivittäin yli 15 000 litraa ilmaa. Länsimaalaisena vietämme noin 90% ajasta sisätiloissa. Ei ole samantekevää, mistä hengitykseen päätyvä sisäilma tulee.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat kokeneet elämänlaatunsa parantuneen raikkaan asumisen kautta.

Asiakkaamme suosittelevat ratkaisua, sillä se auttaa terveemmän asumisen ja paremman sisäilman saamisessa. Kun pääset kokemaan raikkaan sisäilman vaikutukset, huomaat, kuinka merkittävästä asiasta on kysymys. Happirikkaan sisäilman saaminen erityisesti makuuhuoneisiin takaa paremmat yöunet ja virkeämmät päivät.

Tiesitkö, että ilmanvaihdon toimivuuden takaamiseksi sekä ilman poisto että tulo tulee huomioida? Jopa 700 000 suomalaista kärsii päivittäin huonosta sisäilmasta. 

Lämpöluxin ilmanvaihtoremontti pähkinänkuoressa

  • Energiatehokas

Hyödyntää katonrajaan nousevan lämpöenergian tuloilman esilämmityksessä.

  • Vedontunne poistuu

Reikä seinässä ja pihalla pakkasta? Autamme vedontunteen poistamisessa.

  • Sisäilma raikkaaksi

Kauttaaltaan puhdasta ja raikasta korvausilmaa sisäilman kanssa sekoitettuna.

  • Laadukas design

Laite on erityisen huomaamaton ja sopii tyylikkäästi jokaiseen sisustukseen.

Hyvä tietää ilmanvaihtoremontista

Asennusaika

Asennuksista vastaava soittaa muutama päivä ennen asennuksen aloittamista.

Työskentelyalueiden valmistelu asiakkaan toimiesta

Asiakkaan tulisi varmistaa riittävä asennustila (noin 2 metriä) niiden ikkunoiden läheisyydessä, joissa korvausilmaratkaisuja tehdään. Useimmiten tämä tarkoittaa makuuhuoneiden ja olohuoneiden ikkunoita.

Kysymykset ennen remontin aloittamista

Mikäli teillä tulee kysyttävää ennen remontin aloittamista, ottakaa ensisijaisesti yhteys sopimuksen tehneeseen edustajaan. Numero löytyy kauppasopimussivulta.

Remontin jälkitarkistus

Työn valmistuttua asentaja tarkistaa asiakkaan kanssa tehdyn työn läpi ja täyttää vastaanottotarkastuspöytäkirjan

Kotitalousvähennyserittely

Kotitalousvähennyserittely toimitetaan postitse. Huomioikaa, että kotitalousvähennyserittely tulee eri kirjekuoressa kuin lasku. Erittelyssä näkyy kaikki tarvittava tieto kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Rahoitus ja laskutus

Sopimuksen mukaan joko rahoitus tai suoralaskutus. Laskutamme vasta toimituksen valmistuttua.

Uusimmat artikkelit

Lisää vastaavia artikkeleita:

Lämpökamera

Lämpökamera on avain piilossa olevien ongelmien paljastamiseen omakotitaloissa.

Omakotitaloissa asuessaan moni kohtaa aika ajoin yllättäviä haasteita, jotka voivat vaikuttaa sekä kodin mukavuuteen että taloudenpitoon. Lämpökamera on kuitenkin kuin salainen ase, joka auttaa paljastamaan piilossa olevat ongelmat ja mahdollistaa tarkat korjaukset. Tässä artikkelissa tutustumme lämpökameran käyttöön omakotitaloissa, erityisesti ikkuna- ja oviremonteissa sekä sisäilmaongelmien tunnistamisessa.

Lämpölux-Arvonnan Onnekas Voittaja: 10 000€ arvoinen Remonttiarvonta Kruunaa Hirsitalon Uuden Loiston

Lämpöluxin jännittävä arvonta loi taikuutta Hämeenkyrön rauhalliseen maisemaan, kun Markus ja Sari arvottiin onnekkaiksi voittajiksi, ja heidän hirsitalonsa saa kukoistavan muodonmuutoksen 10 000 euron arvoisella remontilla.

Huonon sisäilman vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin

Ilmanvaihdolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvointiin. THL:n tutkimuksen mukaan vietämme sisätiloissa noin 90 % ajasta, joten sisäilman laatu vaikuttaa paljon oloomme ja terveyteemme. Huono sisäilma voi aiheuttaa ärsytys-, hengitystie- ja yleisoireita. Sisäilmaongelmat liittyvät usein puutteelliseen ilmanvaihtoon mutta onneksi sen parantaminen omakotitaloissa on mahdollista. Laadukas sisäilma tukee toimintakykyä ja hyvinvointia, se on tuoksutonta ja miellyttävää lämpötilaltaan sekä ilmankosteudeltaan.